25 April 2012

aku & neelofa

memandangkan gambar ni paling ramai LIKErs di fb maka dengan rasminya saya ingin mengabadikannya di dalam diary alam maya ku ini..uiseh.. ya lah.. Frankly m so excited when i get the opportunity tangkap gambar dengan Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Binti Mohd Noor...  sangat-sangat kagum dengan kecantikannya... bukan tu sahaja, saya sangat mengagumi kepintarannya sebagai "Kasut Designer"!!!.. OMG.. jarang-jarang kita jmp artis yg mempunyai kelebihan begini kan?? bukan lagi jarang-jarang..dia ja sorang artis yang ada kelebihan mcm ni....Gadis berasal dari Kelantan ini memang bijak, score 5A dalam UPSR, 8A dalam PMR dan 10A dalam SPM . Dan dia kini mengambil Double Major International Trade and Marketing di Kolej Sunway....SALUTE her.. dah la cantik, X sombong, pandai reka kasut..huh..to me, she's perfect.. Jom kita tengok antara kasut rekaan beliau... wish i cud get 1..huhu...
Kasut rekaannya ini mencecah RM20k

Kasut rekaan Neelofa untuk majlis perkahwinan Ana Raffali
     
































# untuk mengenali Neelofa lebih lanjut, sila klik website ni http://www.neelofa.my


2 comments:

  1. cantik2 kasut yg dier reka kan.. ;) nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Bismi.. sangat kreatif n so feminine... :D

      Delete

SO, What say U??