27 March 2012

Kursus Pembuatan Mug Bergambar

assalamualaikum & selamat dek sejahtra...

pada 24hb Mac yg lalu, sekali lagi saya menghadiri kursus yang dianjurkan oleh Kolej Komuniti Tawau... ia merupakan kesinambungan kursus pembuatan keychain yang telah saya hadiri beberapa minggu yg lalu.  Perisisan yang digunakan adalah Corel Draw X5...hmmm lebih kurang macam tu lah hehe... i came from zero until i got new knowledge..Best.. mmg Best kursus mcm ni.. dengan yuran sebanyak RM25 termasuk bahan-bahan, saya sangat satisfied dengan kursus mcm ni... k lah.. now u can see by youself  apa yang saya telah perolehi dalam kursus tu.. cekkidaoootttt....

setelah penat mengEDIT gambar yg kita pilih, now kita print and inilah hasillnya

orite, now proses melekatkan gambar yg kita print tadi ke permukaan  luar gelas.. 
and, ni lah mug bergambar saya hehe...jangan jeless

p/s : untuk mengetahui mengenai kursus ni dengan lebih lanjut, awak boleh layari http://www.jpkk.edu.my/jpkk/
pilih program and klik Kursus Pendek

~Selamat Berkursus~



2 comments:

  1. wah bestnyerrrr!;)

    Nak gak;)

    ReplyDelete
  2. haha.. just klik the link sis.. memang best :D

    ReplyDelete

SO, What say U??